RIPSITEKNIKKO/ SOKEROINNIN AMMATTILAINEN, Kauniit ja Ruskeat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
RIPSITEKNIKKO/ SOKEROINNIN AMMATTILAINEN

Haemme tiimiimme iloista, osaavaa ja palveluhenkistä ripsiteknikkoa ja sokeroinnin taitajaa. Plussaa tietysti jos hallitset ja pidät molempien näiden tekemisestä. Katsomme eduksi myös muut kauneusalan koulutukset ja tutkinnot.

Olet etsimämme uusi tiiminjäsen, sillä ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun sekä vuorovaikutustaitojen tärkeyden ja olet motivoitunut panostamaan asiakkaittesi hyvinvointiin. Olet positiivinen ja joustava tiimipelaaja, sekä suoriudut vaativimmistakin työtehtävistä itsenäisesti. Työsi hoidat huolellisesti ja luotettavasti sujuvalla suomen kielellä.

Kauniit ja Ruskeat on monipuolinen täyden palvelun hyvinvointipalveluihin erikoistunut kauneuskeskus Turun Hansakorttelissa. Tarjoamme tyylikkäät puitteet, iloisen ja ammattitaitoisen tiimin, erinomaisen sijainnin sekä kilpailukykyisen sopimuksen.

Käy tutustumassa hoitolaan osoitteessa www.kauniitjaruskeat.fi. ja somessa @kauniitjaruskeat. Jos tunnet, että hoitolamme voisi olla mieluinen työympäristö sinulle, tartu toimeen!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kauniitjaruskeat.fi/rekry