Kokki, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa aitojen makujen äärelle! Mimosan Aidossa tavoitteenamme on tarjota herkullisia ja innovatiivisia -Aitoja ruokaelämyksiä. Kaikki lähtee tuoreista sesongin raaka-aineista sekä intohimosta ja rakkaudesta raaka-ainetta ja ruokaa kohtaan. Elämykseen kuuluu olennaisena osana maukkaan ruoan ja laadukkaan juoman ohella lämminhenkinen palvelu sekä miellyttävä ja rento tunnelma.

https://www.mimosanaito.fi/

Tätä kaikkea ja vielä enemmän on Mimosan Aito.

Haemme asiakkaallemme KOKKIA vakinaistuvaan työsuhteeseen.
Haluatko olla osana huipputiimiä, jossa pyritään olemaan edelläkävijänä ruoka- ja ravintolakulttuurin kehityksessä, arvostetaan paikallisuutta ja kehitetään toimintaa jatkuvasti?

Olet ammattitaitoinen kokki, joka hoitaa keittiön arkirutiinit sujuvasti ja nauttii napakasta työtahdista.
Lounaalla valmistetaan ruoat itse alusta alkaen ja tämä vaatii tekijältä niin taitoa kuin ripeää toimintaakin.
Viikonloppuisin tehdään napolilaistyylistä pizzaa, kauniita ja herkullisia alkuruokia sekä super maukkaita pääruokia ja makoisia jälkkäreitä. Kun perusasiat ovat hallussasi, opit talon tavoille nopeasti! Salipuolen taidot katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakinaistuva ja tunteja on tarjolla 90h/ 3 viikkoa, tai sopimuksen mukaan. Työvuorosi sijoittuvat maanantain ja lauantain välille, sekä aamu- että iltavuoroihin. Etsimme hyvää tyyppiä jolla on positiivinen asenne, aiempaa kokemusta ja intohimoa ruoanlaittoon sekä rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.
Mimosan Aidossa töitä tehdään tiiviissä ja positiivisessa työyhteisössä, hyvällä fiiliksellä, ammattitaidolla ja tekemisen meiningillä!

Miksi Mimosan Aito?

Loistava työporukka ja töissä on oikeasti kivaa!
Loistavat ateriaedut
Yksityinen ravintola antaa mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun ja omat toiveet vapaiden suhteen huomioidaan
Joka kolmiviikkoisjaksoon on suunniteltu yksi vapaa viikonloppu
Keskimäärin viikossa 4 työpäivää ja 3 vapaapäivää
Työ on vaihtelevaa ja jokaisen vahvuudet huomioivaa
Palkka on parempi kuin tes
Ruoan valmistusta rakkaudella ja intohimolla, itse alusta alkaen sesongin tuoreista raaka-aineista
Porukka, jossa saa käyttää omaa luovuuttaan
Porukka, jossa saa olla oma itsensä ja jokaista arvostetaan työyhteisön jäsenenä

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan HR-konsultti Melania Donzellini. Yhteydenotot puhelimitse p. 044 045 0014..
Miten haet työpaikkaa
Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme - me huomioimme sinut välittömästi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/516358573