Mekaaninen asentaja teollisuuskohteisiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NONIIN puikkohitsaustaitoiset asentajat! Nyt tarjolla paikka osaavalle MEKAANISELLE ASENTAJALLE Kanta-Hämeen alueella - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt puikkohitsaustaitoista MEKAANISTA ASENTAJAA Kanta-Hämeen alueelle teollisuuskohteisiin!

Työsi sisältää monipuolisesti teollisuuskohteissa erilaisia koneasennuksia ja -irrotuksia, muutostöitä, tukirakenteiden valmistusta sekä puikkohitsausta ja paljon muuta. Työpäivät ovat harvoin samanlaisia, ja tylsää töissä ei tule! Työ on pääosin päivätyötä, ja kohteet sijaitsevat Kanta-Hämeen alueella.

Toivomme sinulta kokemusta teollisuudesta, mekaanisen asennuksen tehtävistä ja puikkohitsauksesta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja Tulityökortti ovat työn edellytys. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta koneenasennuksista ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4408664-mekaaninen-asentaja-teollisuuskohteisiin-kanta-hameeseen?promotion=1005706-trackable-share-link-te-mekaaninen-asentaja-kanta-hame