Kahvilatyöntekijä Teboil Viitasaarelle, Amiko Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettu tyyppi, jolla on uusi työ kiikareissa? Nautitko vauhdikkaasta työstä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Jatka lukemista, meillä olisi hommia tarjolla!

Etsimme Viitasaarelle Saikaantielle avautuneelle upouudelle Teboil-huoltamolle reipasta ja asiakaspalvelusta nauttivaa KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tulevassa työssäsi pääset toimimaan huoltamon monipuolisissa tehtävissä asiakaspalvelun parissa niin kassalla kuin salinkin puolella, minkä lisäksi tehtäviisi kuuluvat helposti opittavat tehtävät keittiön puolella - erilaiset työtehtävät tuovat siis päiviisi mukavasti vaihtelua! Kuulostaako tämä sinun uudelta työltäsi?

p 2="" -webkit-text-stroke-width:="" 0px="" word-spacing:="" quot="" Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ravintola-alalta tai kaupan alalta, on se iso plussa, ja Veikkaus-osaaminen katsotaan eduksesi. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tässä työssä asenne ratkaisee: olethan siis can do -asenteella varustettu, ahkera ja uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään iskiessä! Tullaksesi valituksi työhön, tulee sinulta löytyä hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan eduksesi. p 2="" -webkit-text-stroke-width:="" 0px="" word-spacing:="" quot="" Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja sinua odottaa osa-aikainen työ. Töitä on tarjolla keskimäärin noin 15-30h/viikko, kesällä kokoaikaisesti. Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 5:30-20:30 välille ja viikonloppuisin klo 7:30-18:30 välille. Palkkasi määräytyy kaupan työehtosopimuksen mukaan (12,62-13,43 ?/h). Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja määräaikaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme omaksi työntekijäksi - luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Oletko etsimämme tyyppi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi - aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Hannele, p. 0503626339, hannele.alardt@amiko.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://amiko.likeit.fi/apply/69400297