Puuseppä tuotanto- ja asennustöihin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Palkkaus: 14€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme PUUSEPPÄÄ tuotanto- ja asennustöihin Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Click Henkilöstöpalvelut Oy toimii rekrytointikanavana, joten työsuhteesi alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet pääasiallisesti valmistamaan massiivi/komposiittimateriaalista piirrustusten mukaisesti kalusteita keittiöihin ja kylpyhuoneisiin hyödyntäen käsityökaluja sekä jonkin verran tuotannon työstökoneita. Tyypillisiä toimenpiteitä päivittäin ovat sahaaminen, liimaaminen, kasaaminen, hionta ja muut tehtävään olennaisesti liittyvät toimenpiteet. Tehtävään sisältyy myös satunnaista asennuskeikkaa Varsinais-Suomessa, jolloin teet mittauksia ja kalusteasennuksia asiakkaiden tiloissa. Töitä tehdään kuitenkin pääasiallisesti yrityksen Rymättylän tehtaalla ma-pe ja klo 7-15:30 välillä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 14 eur/h (minimi riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempi puusepän tai rakennusalan koulutus ja kokemus tuotannossa työskentelemisestä sekä valmistus- ja asennustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
- Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
- Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Paikka täytetään mahdollisesti jo hakuaikana, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/19783

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta