Työnjohtajia, energiarakentaminen, KVL-Tekniikka, KVL-TEKNIIKKA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Tule meille töihin!

Etsimme työnjohtajia energiarakentamisen pariin Kokkolaan, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työnjohtajana valvot työmaita ja osallistut työhön tarvittaessa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, kuten infra- tai LVI-alan insinööriopintoja. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Voitkin olla esimerkiksi vasta valmistunut tai vielä viimeistelemässä opintojasi. Meillä saa kasvaa isoksi. Saat tehtäviin myös kattavan perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit. Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi tiimityötaitoja, paineensietokykyä sekä tahtoa sitoutua yrityksemme arvoihin ja pelisääntöihin.

Lähetä hakemuksesi pian

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 30. toukokuuta 2024. Mainitsethan hakemuksessasi, kummalle paikkakunnalle olet hakemassa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan pian!

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Antti Törmälä, puh. 010 2195 238.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kvl-tekniikka.fi/kvl-tekniikan-avoimet-tyopaikat/