Vihertyöntekijä, Hämeenlinna, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 15.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnan alueelle viherrakennus- tai maanrakennusalan osaajaa monipuolisiin ulkotöihin.

Tehtävänkuvaan kuuluvat vaihtelevat viherrakennusalan tehtävät, kuten esimerkiksi viheralueiden sekä kasviston kunnostus- ja hoitotyöt, sekä uusien piha- ja puutarhakokonaisuuksien tekeminen.

Aikaisempi kokemus joko maanrakentajan, viherrakentajan tai kivirakentajan töistä katsotaan eduksi, mutta kokemuksen määrä ei kuitenkaan ole ykkösasia. Halu ja motivaatio tehdä sekä oppia viheralan töitä on tärkein.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, kädentaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Työ on kokopäivätyötä maanantaista perjantaihin ja työtä tehdään Hämeenlinnan alueella useissa eri kohteissa.

Tehtävässä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Tieturva- sekä tulityökortti katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta nämä eivät ole välttämättömiä.

Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus ovat suureksi eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi, mutta eivät täysin välttämättömiä.

Työ on alkuun keikkaluontoista, mutta hyvän tekijän kohdalla työtä riittää koko kesäksi. Säät ja olosuhteet määrittävät viherrakennustöiden tekemisen.

Lisätiedot
Ella Järvenpää
ella.jarvenpaa@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1349175