Etsimme käyttötukityöntekijää, Max Technologies Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maxtech Oy on suomalainen, yksityisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa kattavia ratkaisuja työnhallintaan, työnjohtamiseen ja ajoneuvopaikannukseen teollisuuteen, rakentamiseen, siivousalalle ja julkiselle sektorille. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

Tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja ja markkinoiden parhaita palveluita, parhaalla hinta-laatusuhteella. Tuotteemme ja palvelumme koostuvat uudelleenkäytettävistä, standardoiduista toimialakohtaisista ratkaisuista.

Lisää tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme löydät kotisivuiltamme: https://www.maxtech.fi/

Työnantajana olemme luotettava ja vakavarainen, kehitymme ja toimimme suunnitelmallisesti, olemme ystävällisiä ja autamme toisiamme onnistumaan. Asenne työntekoon ratkaisee! Pyrimme yhteensovittamaan työ- ja yksityiselämän sujuvasti, sekä huolehdimme, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman työn tekemistä koskeviin asioihin ja arvostamme oppimista, kehittymistä ja omalla uralla etenemistä.

Haemme nyt mukaan tiimiimme käyttötukityöntekijää.

Käyttötukityöntekijän työtehtäviin kuuluu monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä Maxtech-järjestelmän käytön tukeen liittyen puhelimitse tai tikettijärjestelmän kautta. Voit olla kokenut IT-alan tai asiakaspalvelun osaaja, tai haluat kehittyä sellaiseksi. Etsimämme henkilö on ongelmanratkaisukykyinen, omaa reippaan ja tehokkaan asenteen työntekoon, on sosiaalinen, omatoiminen ja nopea oppimaan. Kaikkiin tehtäviin ja tuotteisiin annetaan perehdyttävä koulutus.

Edellytämme hakijalta:
- hyvää tietoteknistä osaamista
- sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
- hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja.

Arvostamme myös:
- IT-alan koulutusta (esim. datanomi).
- aiempaa kokemus HR- tai taloushallinto-ohjelmistoista.
- Toimialakokemusta erityisesti kohdetoimialoiltamme, mutta myös toimialasta riippumatta.

Tarjoamme työntekijälle:
- mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- hyvät työsuhde-edut
- mahdollisuuden suorittaa IT-alan perustutkinnon työn ohessa
- mukavan työyhteisön, jonka tukeen voit luottaa.

Kuulostiko sinulta?

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV osoitteeseen jenna.moisejeff@maxtech.fi, niin palaamme pikaisesti asiaan! Laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan/sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenna.moisejeff@maxtech.fi