Vastaanottovirkailija, hotelli, Kurula Resort Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kurula's resort on matkailukeskuksen ainoa hotelli, joka sijaitsee aivan pyhäjärven rannassa, kurussa tuntureiden välissä ja lyhyen kävelymatkan päässä rinteistä sekä ulkoilureiteistä. Loistavan sijainnin ja korkealuokkaisen majoituksen lisäksi opastamme vieraamme alueen parhaisiin aktiviteetteihin ja luonnon antimien äärelle.

Haluamme vilpittömästi vieraiden kokevan ikivanhan tunturiluonnon lumon, Pyhän taian, kuten mekin olemme sen jo vuosikymmeniä kokeneet ja johon palaamme aina uudestaan.

Haemme tulevaksi talvisesongiksi tiimiimme vastaanottovirkailijaa / Houst - henkilöä, joka on osa Tiimiä. Olet iloinen, oma-aloitteinen ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaava, etkä säikähdä monipuolisia työtehtäviä.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, asiakaspalvelu, upean rantasaunan vuorojen varaus ja opastus, tarvittaessa asiakkaiden vieminen aktiviteetteihin sekä muu hotellin ja vastaanottoon liittyvä monipuolinen työ. Olet tärkeänä osana vieraidemme kerran elämässä toteutuvaa Lapin elämystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kristiina@kurulas.com