Rakennustyöntekijä, A&A-Team Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan asiakkaallemme Kouvolan alueelle rakennusmiestä kiinteistöhuoltoon. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä olisi pitkään tarjolla. Asiakkaalla käytössä kiinteistöhuollon tes, palkkaus sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset korjaustyöt taloyhtiöille, mm. rakenteiden tarkistus, roskakatoksien korjaus, lumiesteiden laitto jne. Oma auto ei ole välttämätön. Kohteet vaihtelevat Kouvolan alueella. Omat työkalut katsotaan eduksi. Työturvakortti tulee olla voimassa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa nettisivujemme kautta osoitteessa https://www.ateam.fi/

Mikä on A-Team? Olemme erikoistunut rakennus-, infra-, teollisuus- ja kiinteistöhuollon alojen henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin Kymenlaakson alueella. Henkilöstövuokrauksesta meillä on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Omalla yritystoiminnalla haluamme tehdä asioinnistasi meidän kanssamme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Asioit näppärästi vain yhden henkilön kanssa kaikissa asioissa. Etsimme joukkoomme monipuolisia eri alojen ammattilaisia, joille on mahdollista tarjota töitä pidempään.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ateam.fi/