Kaivinkoneenkuljettaja, 1 Ketju Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaivinkoneenkuljettaja - tule meille töihin!

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa Pirkanmaan alueelle. Työkohde on asuntorakentamisen parissa, mutta työkoneet saattavat vaihtua työkokemuksesi mukaan, joten kokemus eri kokoisista ja alustaisista koneista helpottaa työllistymistä. Aikaisempi tausta kaivinkoneen käytöstä on välttämätöntä. Koneiden huoltotaidot sekä kokemus 3d -laitteista katsotaan eduksi. Oma auto on myös välttämätön työn suhteen.

Hakemuksen voit jättää oheisen hakulomakkeen kautta tai ottaa suoraan yhteyttä Teemuun p. 0409374900 / teemu@1ketju.fi , tai Jimmyyn p. 0440260600 / jimmy mailto:sergei@1ketju.fi @1ketju.fi mailto:sergei@1ketju.fi

Lisääthän hakemukseen mahdollisimman tarkat tiedot itsestäsi, jotta voimme heti kartoittaa sinulle parhaiten sopivia paikkojamme.

1Ketju on alkuvuodesta 2020 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys ja sen päätoimintana on työn välitys eri rakennustyömaille. 1Ketju takaa sinulle ammattitaitoisen ja kaverillisen otteen työllistymiseen. Työelämän pelikentillä ketju panostaa erityisesti työntekijöiden tyytyväisyyteen sekä huolehtii läheisestä ja ajantasaisesta yhteydenpidosta.

1Ketju tarjoaa työntekijöilleen:

Tessiä paremman palkan
      Laadukkaat työkamppeet
      Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
      Työterveyspalvelut
      Kahvit toimistolla aina poiketessasi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://1ketju.likeit.fi/apply/330760