Myyntipäällikkö, Herman IT Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Herman IT:lle energistä ja tavoitteellista myyntipäällikköä uusien asiakkuuksien löytämiseen sekä kasvattamaan ja hallitsemaan olemassa olevia asiakkuuksiamme. Asiakkuutemme koostuvat erityyppisistä yrityksistä vaihtuvilta toimialoilta, joten pääset toimimaan myynnin vastuuhenkilönä monipuolisissa asiakkuuksissa, joilla on erilaisia tarpeita IT-järjestelmien ja ratkaisujen osalta. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden ja toimialojen muuttuvien tarpeiden tunnistaminen sekä niihin tarpeisiin vastaaminen juuri oikeanlaisilla IT-ratkaisuilla.

Tukenasi ja apunasi tässä myyntipäällikön työssä ovat markkinointi, asiantuntijat sekä toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin myyntitiimin kanssa. Myyntipäällikön roolissa kuulut Herman IT:n laajennettuun johtoryhmään, jossa sinua kuullaan ja pääset vaikuttamaan yrityksen asioihin. Työtä tehdään suunnitelmallisesti ja tavoiteohjautuvasti, unohtamatta tietenkään erittäin hyvää huumoria ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Tehtävässä menestymisen mahdollistavat:

- Soveltuva tutkintoa ja näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myynnistä

- Vahvat vuorovaikutustaidot ja kyky rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita

- Kokemus asiakaslähtöisestä myyntityöstä

- Hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa

- Joustavuus ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin

- Suomen ja englannin kielen taitoa

- IT-alan ymmärrys katsotaan hakijan eduksi

Toivomme sinulta:

- Olet aktiivinen, peloton ja kehittymishaluinen verkostoituja

- Sinulla on erityistaito rakentaa luottamusta ja kuunnella asiakasta siten, että osaat tarjota juuri oikean ratkaisun juuri oikeaan tilanteeseen

- Energisyyttä, rohkeutta sekä asiakaslähtöistä otetta työhösi sekä kiinnostusta oman osaamisesi myynnillisen osaamisen kehittämiseen

Työsuhteen alussa sinulla on takuuprovisio. Tämän jälkeen tehtävässä on kannustava palkkamalli - pohjapalkka ja provisiojärjestelmä. Haluamme motivoida sinua tekemään tulosta, laadusta ja asiakkaista tinkimättä!

Mitä me tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavia ja erittäin mielenkiintoisia myynnin työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena yrityksessämme. Toimipaikkasi voi olla Kajaani tai harkinnan mukaan myös joku muu kaupunki. Työ vie sinua asiakkaiden luo eri puolille Suomea. Pääset tapaamaan asiakkaita kasvotusten sekä etäyhteyden kautta. Yhtiömme tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut, jonka lisäksi meidän porukassamme on mukavaa ja inspiroivaa tehdä töitä.

Lisätietoja myyntipäällikön tehtävästä antaa Customer Service Director Hanna Karjalainen, puh. 050 355 7579. Haethan tehtävään lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä CV:si viimeistään keskiviikkona 22.5.2024. Otathan huomioon, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/myyntipaallikko/mWP2JJ