Tuotantotyöntekijä, Galena Pharma Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Galena Pharma Oy on suomalainen, sopimusvalmistukseen ja pakkauspalveluihin erikoistunut lääketehdas. Tuotantotiloissamme Kuopiossa valmistuvat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet sopimuksen mukaan: lääkkeet, lääkinnälliset laitteet, ravintolisät, kosmeettiset valmisteet sekä urheiluvalmisteet.

Haemme tuotantomme kasvaessa uusia
TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ (2 KPL)

Työsi tulee sisältämään lääketeollisuuden valmistus- ja pakkaustehtäviä. Tehtaallamme valmistuu monipuolisesti mm. erilaisia liuoksia, geelejä, voiteita, jauheita, tabletteja ja kapseleita. Pakkaamossa töitä tehdään sekä nykyaikaisilla automatisoiduilla pakkauskoneilla että perinteisemmin käsin pakkaamalla.

Työnkuvaan kuuluu lisäksi laitteistojen purkua, kasaamista ja puhdistamista sekä tuotantolinjojen asentamista ennen linjastolla tehtävää työtä. Työssä korostuukin tekninen osaaminen koneiden ja laitteiden parissa. Työt ovat suurimmaksi osaksi seisaaltaan tehtäviä, joka edellyttää sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kyseessä on prosessinomainen tuotantotyö, joten työtehtävät sisältävät paljon toisteisuutta. Tarjoamme motivoituneelle työntekijälle mahdollisuuden vaihteleviin tehtäviin ja työnkiertoon eri linjastoille.

Pääset osaksi avointa ja mukavaa työyhteisöä, jossa vallitsee yhteisen tekemisen meininki. Meillä Galenassa on alansa vahvoja ammattilaisia höystettynä hyvällä huumorilla.

Työsi edellyttää sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta tehtäviesi hoidossa sekä valmiutta niin aamu- kuin iltatyöhön. Odotamme sinun olevan myös tehokas, oma-aloitteinen ja halukas sitoutumaan työhösi pidemmäksikin aikaa.

Jos tunnistit olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment@galena.fi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:recruitment@galena.fi