Maanrakennusalan työntekijä, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maanrakennustyöntekijä
Etsimme reippaita ja kokeneita maanrakennusalan työntekijöitä asiakkaallemme Kuopion alueelle. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten maanrakennus- ja maansiirtotöiden suorittaminen, kuten kaivuutyöt, maanpinnan tasaukset ja erilaisten materiaalien käsittely.

Etsimämme henkilö omaa hyvän fyysisen kunnon, tiimityöskentelytaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alalla. Työskentelytapojen ja -välineiden tuntemus sekä kunnallistekniikan osaaminen katsotaan eduksesi.
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä maanrakennusalalla ja meidän kanssa parannat mahdollisuuksiasi löytää pysyvämpi työpaikka. Palkka määritellään sinun osaamisesi ja kokemuksesi mukaan infra-alan työehtosopimukseen pohjautuen.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme maanrakennusalan työntekijä, niin jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta!

Lisätietoja antaa:

Elina Heikkinen

+358 41 732 5820

elina.heikkinen@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/3108921