Valaistusmestari, Kuopion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Palkkaus: 2623,14€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuopion kaupunginteatterilla on haettavana valaistusmestarin tehtävä 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valaistusmestarin tehtäviin kuuluvat näyttämövalaistuksen hoito harjoituksissa ja esityksissä sekä teatterin ulosvuokraustapahtumissa ja vierailuesitysten toteuttamisessa.

Valaistusmestari vastaa omalta osaltaan esityksen kokonaisuudesta suunnittelemalla sen valaistuksen yhteistyössä ohjaajan, lavastajan ja muun työryhmän kanssa. Hän huolehtii valoharjoitusten järjestämisestä yhdessä ohjaajan, näyttämömestarin ja tuotantosuunnittelun kanssa, valvoo valokaluston ja -laitteiston kuntoa, huolehtii niiden huollosta ja korjauksista sekä huolehtii työ- ja paloturvallisuus toimenpiteiden noudattamisesta.

Valaistusmestari huolehtii osaltaan yhteistyöstä näyttämömestarin, järjestäjän ja äänimestarin kanssa eri työpisteiden koordinoimisesta ja yhdessä käyttöpäällikön kanssa teknisen henkilöstön ja teknisen laitteiston kehittämisestä. Hän laatii ja kehittää osaltaan työsuojelun toimintaohjelmaa, joka kattaa työpaikan työolojen kehittämistarpeet ja työympäristöön liittyvien tekijöiden vaikutukset.

Kelpoisuusehtona on alan ammattikoulutus, esim. soveltuva korkeakoulututkinto ja 1-3 vuoden kokemus.
Tehtävässä edellytetään nykyaikaisen esitystekniikan vahvaa osaamista ja tietotekniikan hallintaa.
Eduksi katsotaan sähkötöiden koulutus ja luvat ja kokemus sähkötöistä, sekä valaistuslaitteiden huolto- ja korjauskokemus sekä nykyaikaisten valaistusjärjestelmien verkotustekniikoiden tuntemus.

Työpäivä on kaksiosainen (10-14 ja 18-22) ja kuusi päivää viikossa (ma-la). Työajantasoitusvapaat annetaan pääsääntöisesti kesäloman yhteydessä (ei kesäteatteritoimintaa), joten kesävapaa on pitkä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2623,14 €/kk.
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kaikki haastattelut toteutetaan toukokuun aikana ja haastatteluun kutsutaan hakuaikana.

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.
Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596672/fi_FI