Esihenkilö ja varhaiskasvatuksen opettaja, Everstinkadun päiväkodin kannatusyhdistys
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Everstinkadun päiväkoti on kannatusyhdistyksen ylläpitämä Espoon ostopalvelupäiväkoti, joka on toiminut hyvien liikenneyhteyksien päässä Perkkaalla jo vuodesta 1974. Teemme varhaiskasvatustyötä lapsilähtöisyys edellä, lapset yksilöllisesti huomioiden sekä varhaiskasvatussuunnitelman perusteita noudattaen. Päiväkodissamme toimii kaksi lapsiryhmää, alle 3-vuotiaat Siilit sekä 3-5-vuotiaat Leppäkertut, ja lapsia on yhteensä 25. Henkilökuntaamme kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sekä monitoimihenkilö. Toinen opettajista työskentelee myös päiväkodin hallinnollisena johtajana ja esihenkilönä.

Nyt etsimme joukkoomme esihenkilön ja varhaiskasvatuksen opettajan vanhempainvapaan sijaista toimintakaudelle 2024-25. Toimenkuvaan kuuluu vastuu henkilöstö-, talous- ja pedagogisesta johtamisesta sekä opettajan tehtävät 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Esihenkilön työtehtäviin kuuluu päiväkodin päivittäisestä toiminnasta vastaaminen sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Työssä tukena ovat vanhemmista koostuva kannatusyhdistys sekä kirjanpitäjä.

Opettaja on vastuussa ryhmän laadukkaasta, lasten kehitystä ja hyvinvointia tukevasta toiminnasta, sekä varhaiskasvatussuunnitelmien laatimisesta. Lapsiryhmätyö tapahtuu muun henkilökunnan kanssa osana tiimiä. Pienessä päiväkodissamme niin lapset, vanhemmat kuin työkaverit tulevat pian tutuiksi ja yhteistyö on tiivistä.

Hakijalta toivomme varhaiskasvatuslain mukaista päiväkodinjohtajan kelpoisuutta, mutta otamme huomioon myös muut hakijat. Edellytämme riittävää suomenkielentaitoa, aktiivisuutta, pedagogista työotetta ja yrittäjähenkisyyttä. Kaikki työkokemus varhaiskasvatusalalta sekä johtamistehtävistä katsotaan eduksi. Rikosrekisteriote vaaditaan. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme rahapalkan lisäksi monipuolista työkokemusta, sekä mukavan pienen sitoutuneen ja motivoituneen työyhteisön, jossa työtä tehdään päivittäin toisiamme tukien ja kannustaen. Toimintakulttuurimme on lämmintä, avointa ja innostavaa, ja arvostamme aidosti varhaiskasvatuksen ja johtamisen ammattitaitoa. Panostamme perehdytykseen ja siihen, että jokainen aikuinen ja lapsi kokee päiväkodissamme olevansa aidosti tervetullut ja osa yhteisöä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johtaja@everstinkadunpaivakoti.net