Varhaiskasvatuksen opettaja, KEURUUN KAUPUNKI
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule kanssamme tekemään Keuruusta lapsiperheiden paratiisia !
Työnantajamme Keuruun kaupunki on rohkeasti kokeileva, avoin ja oppiva. Teemme asioita aktiivisesti yhdessä, toisiamme tukien. Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 26 §:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Esiopetusryhmän opettajalta vaaditaan lisäksi opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusasetuksen (986/1998) 7 §:n mukainen esiopettajan kelpoisuus. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään palkata vuoden määräajaksi muun varhaiskasvatukseen soveltuvan koulutuksen saanut henkilö.

Tarjoamme sinulle

- kilpailukykyisen palkan
          - Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun
          - työsuhdepyöräedun
          - uudenaikaiset laitteistot digipedagogiikan toteuttamiseen

OVTES-kelpoisen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2915,57 €/kk, Lisäksi on työn vaativuuden mukaisesti mahdollisuus tva-lisiin.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään sähköisesti 14.5..2024 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston hakemuksella tai kirjeitse os. Varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Haastattelut järjestetään viikolla 20 ja haastatteluun kutsuttujen on tuotava mukanaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset pätevyytensä varmistamiseksi. Etähaastattelu Teamsin kautta on myös mahdollinen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600512/fi_FI