Vastaanottovirkailija Rovaniemelle talvisesonkiin, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Vastaanottovirkailijoita Rovaniemelle talvisesonkiin 2024 - 2025.

Kiinnostaako työ Lapin pääkaupungissa talvisesongissa? Haluatko kokea arktisen luonnon, pohjoisen kulttuurin ja Lapin lumon? Etsimme asiakaspalveluhenkisiä vastaanottovirkailijoita Rovaniemelle asiakasyrityksiimme talvikaudelle 2024 - 2025. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia osaajia, kuitenkin asiakasyrityksiemme tarpeen mukaan työllistämme myös osa-aikatyöhön.

Mikäli olet motivoitunut työhön tarttuva työntekijä - voit olla etsimämme henkilö!

Mitä odotamme hakijalta:

Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään järjestelmällisesti, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää palveluhenkisyyden lisäksi, hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä vastaanottojärjestelmistä.

Mitä tarjoamme:

- Mukavan työn lumoavassa Lapissa talvisesongilla. Rovaniemellä on muutakin kuin töitä; pohjoinen kaupunkielämä, monet unohtumattomat talviaktiviteetit ja henkeä salpaava kaunis luonto.

- Työsuhde tehdään joustavasti sopimuksen mukaan sijoittuen marraskuun ja huhtikuun välille. Emme sulje pois mahdollisuutta aloittaa jo aiemmin.

- Palkkauksen sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

- Kattavan perehdytyksen työtehtävään työsuhteen alussa.

- Työterveyshuollon.

- Vaihtelua ja erilaisia työkokemuksia kaipaaville mahdollisuuden työskennellä eri asiakasyrityksille.

- Hyvälle tekijälle myös mahdollisuuden jatkaa sesongin jälkeen.

Lisätiedot:

Jätätähän hakemuksesi 31.05.2024 mennessä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/522276947