Aamiaishoitaja Virkistyshotelli Yyteriin, Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yyteri on tunnettu ympäri Suomen upeista hiekkarannoistaan ja kauniista luonnostaan, joka houkuttelee vierailijoita nauttimaan rauhasta ja luonnonkauneudesta. Virkistyshotelli Yyteri on ollut osa tätä ainutlaatuista maisemaa jo vuosikymmenten ajan, tarjoten vierailijoille laadukasta majoitusta ja elämyksiä meren äärellä. Hotelli yhdistää perinteisen vieraanvaraisuuden moderniin palveluun, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin lomalaisille kuin liikematkailijoillekin.

Nyt etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä aamiaishoitajaa kesäkaudeksi liittymään iloiseen tiimiin. Työssäsi vastaat Virkistyshotelli Yyterin aamiaisen valmistelusta, tarjoilusta ja esillepanosta. Huolehdit, että aamiaistarjoilu sujuu jouhevasti sekä aamiaisbuffet täyttää niin määrällisesti kuin laadullisestikin korkeat vaatimuksemme. Tehtäväsi sisältää myös aamiaistilan siisteydestä huolehtimisen ja asiakkaiden toiveisiin vastaamisen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola- tai hotellityöstä, erityisesti aamiaispalveluiden parista. Odotamme sinulta joustavuutta työajoissa, sillä työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuihin. Hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja nautit työskentelystä asiakaspalvelun parissa, täytä hakemuksesi ja lisää ansioluettelosi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit täydellinen kesävahvistus aamiaistiimiin.

Tule tekemään kesästä unohtumaton sekä itsellesi että hotellin vieraille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1253