Avoin hakemus: Rakennusalalle Jyväskylään, kesäty, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Jyväskylään ja lähialueille kesätyöntekijöitä rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin asiakkaidemme kohteisiin. Voit olla joko vasta rakennusalalle aikova tai kokenut konkari, sillä tehtävät vaihtelevat oman osaamisesi mukaisesti. Työkokemus ei siis ole välttämätön, sillä tärkeintä on reipas ja hyvä asenne!

Rakennusalan avustaviin tehtäviin kuuluvat tyypillisesti siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattilaisten avustaminen työmaalla. Lisäksi tarjolla voi olla myös esim. maanrakennustöitä. Sinulla on myös mahdollisuus myös edetä haastavampiin tehtäviin oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Kokeneemmalle, itsenäiselle tekijälle työtehtävät ovat vaihtelevia; perustuksista aina viimeisen listan asennukseen, oman osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaisesti.

Tehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin, sekä B-ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden.

Kesätöiden aloituksesta ja päättymisestä voimme sopia joustavasti käytettävyytesi mukaan. Hakemuksesi perusteella kartoitamme sinulle sopivat kesätyömahdollisuudet ja olemme yhteydessä heti, kun osaamiseesi sopiva työtehtävä löytyy asiakasyrityksistämme. Rakennusalalla työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

#kesäduuni2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1347766