QC Laborantti, vuorotteluvapaan sijaisuus, Orion Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme Turun kemialliseen laadunvalvontalaboratorioon QC-laboranttia materiaalitiimiin. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaasijaisuus, joka kestää 10.1.2025 asti. Tehtävän aloitusaika on 1.7.2024.
Tehtävän kuvaus
Työskentelet osana materiaalitiimiä. Tehtäviisi kuuluu materiaalinäytteiden IR-analysointi, tulosten käsittely ja dokumentointi GMP:n mukaisesti. Työtehtäviisi voi kuulua myös muita kemiallisen laadunvalvonnan vastuulla olevia tehtäviä mielenkiintosi ja osaamisen mukaan. Työskentelemme arkipäivisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro 2+1 rytmissä).
Yksikön kuvaus
Kemiallinen laadunvalvonta vastaa pakkausmateriaalien, raaka-aineiden sekä valmisteiden kemiallisesta laadunvalvonnasta, valmisteiden kaupallisesta säilyvyysseurannasta sekä tuotannon puhdistusanalytiikasta. Meitä työskentelee noin 140 kemian alan osaajaa Espoossa ja Turussa. Tällä hetkellä Turun laboratoriossamme työskentelee yli 60 henkilöä tiiminvetäjän, kemistin ja QC-laborantin tehtävissä.
Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä ja mahdollisuutta kasvaa materiaalianalyysien asiantuntijaksi. Työkavereilta saa aina tukea ja perehdyttäminen tehtävään on kattavaa. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin työnantajalupaukseen ja arvoihin.
Edellytykset
Tehtävässä menestyminen edellyttää:

laborantin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta
huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
yhteistyökykyä
hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusosaamista
valmiutta vuorotyöhön (aamu- ja iltavuoro)

Kokemus lääketeollisuudesta ja IR-analytiikasta katsotaan eduksi.
Tehtävään voi hakea ainoastaan työtön työnhakija - voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut tekijä.
Sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle määrätyt vaatimukset (lisätietoa TE-palveluiden sivuilta: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa). Mikäli olet epävarma, otathan yhteyttä TE-palveluihin ja tarkistat asian ennen hakemuksen lähettämistä.
Lisätiedot
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa sunnuntaihin 19.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävistä antaa materiaalitiimin kemisti Meeri Käkelä, puh. 050966 7104 (keskiviikkona 8.5.2024 klo 10.00-11.00 ja tiistaina 14.5.2024 klo 16.00-17.00).Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=2526&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol