Sairaanhoitajan sijaisuus Janakkalan sairaalaan, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Palkkaus: 2738,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja, miltäs kuulostaisi työt täällä Turengissa Janakkalan sairaalassa?

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa sijaisuuteen tämän vuoden loppuun eli 31.12.2024 asti.

Olemme perusterveydenhuollon yksikkö Turengin terveysaseman yhteydessä. Meillä hoidetaan eri erikoisalojen jatkohoitoa tarvitsevia aikuispotilaita, jotka tulevat meille lääkärin lähetteellä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon ensiavuista, erikoissairaanhoidon vuodeosastoilta sekä terveysasemilta, kotihoidosta ja asumispalveluista. Yksikössämme on 30 potilaspaikkaa jaettuna kahdelle vuodeosastolle. Myös palliatiivista tukea ja saattohoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan meillä.

Työ on kolmivuorotyötä.

Panostamme hyvään perehdytykseen ja työvuorot suunnittelemme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua käyttäen. Uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja hyödynnämme aktiivisesti sähköisiä palveluja toiminnassamme. Tarjoamme Janakkalan sairaalassa monipuolisen sairaanhoitajan työnkuvan. Työssä on mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa ja oppia uutta. Sairaanhoitajana olet tärkeä osa potilashoidosta vastaavaa moniammatillista tiimiä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Sinulta toivomme positiivista asennetta sekä hyviä työelämätaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Tehtävään valittavalta edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Voit olla myös valmistuva sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jos sinulla on riittävä määrä opintopisteitä. Lisäksi välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Työpaikan osoite on Tapailankuja 6A, 14200 Janakkala.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Edistämme hakua joustavasti ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2738,96 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Sijaisuudessa on koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600157/fi_FI