Puistoalueiden kunnossapito, Verdis Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jätetään huomiselle vähemmän! Ympäristönhuoltoalan työntekijöillä on tärkeä rooli, jotta yhteiskunta pysyy toiminnassa joka tilanteessa.

Haemme puistoalueiden kunnossapitäjää Turun yksikköömme määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat toukokuun aikana ja päättyy 13.10. Työaika on 80h/2- viikkoa. Työtehtäviin kuuluu keskustan alueen puistojen jätehuollosta huolehtiminen.

Työ on kaksivuorotyötä ja sitä tehdään yhdessä oman tiimikaverin kanssa. Aamu- ja iltavuoro vaihtelevat vuoroviikoin.

Työssään kuljettaja huolehtii alueen jätteenkeräysvälineiden tyhjennyksestä ja sen välittömästä läheisyydestä siisteyden osalta. Työssä ajetaan kuorma- autolla. Itsenäinen työ vaatii oma-aloitteisuutta.

Kuljettajalla täytyy olla C-kortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto ja reipas asenne ovat tärkeitä.

Sovellettava työehtosopimus : Kuorma-autoalan TES.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja kattavat henkilöstöedut.

Verdis Oy on entinen Urbaser Oy, olemme osa pohjoismaista Verdis Group- konsernia. Suomessa Verdis Oy on kokonaisvaltaisten ympäristöhuoltopalveluiden tuottaja, ja palvelukokonaisuutemme perustuvat omaan kuljetuspalveluumme sekä hallittuun verkostoitumiseen. Liikevaihtomme on yli 60 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee noin 430 henkilöä. Toimimme eri puolilla Suomea, aina Ivalosta Tammisaareen.

Huomioithan, että hakulomake toimii parhaiten chrome-selaimella :)

Lisätietoja arkisin klo 10-14 välillä antavat:

Kuljetusesimies Johan Vuoristo johan.vuoristo@verdis.fi, puh. 044 713 0291.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/cb1ccfe2-4646-4fcf-8d68-00e59af93314