Sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Kiinnostaako joustavuus, mahdollisuus tiimivastaavan tehtäviin tai osa-aikainen työ?

Haemme nyt Hoivakoti Pakariin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 2000€ rekrytointibonuksen!

Lue tehtävästä lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Pakari työpaikkana

Hoivakoti Pakarissa on kaksi ryhmäkotia: 20-paikkainen Hilma & Matti -koti sekä 28-paikkainen Kaisankoti. Asukkaamme ovat pääasiassa muistisairaita ikäihmisiä, joiden hoidossa panostamme asukaslähtöisyyteen ja teemme työtämme asukkaiden ehdoilla.

Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa panostetaan aidosti asukaslähtöiseen työotteeseen sekä toteutetaan monipuolisesti ikääntyneiden aktiviteettejä. Meitä kaikkia yhdistää huumori, joka auttaa jaksamaan vaikeissakin tilanteissa. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja keskusteleva.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_pakari!

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiimivastaavan sijaisena toimiminen tarvittaessa, tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tehtävä on vakituinen kokoaikainen ja työ on päivätyötä. Voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä toiveesi mukaan. Lisäksi voimme keskustella mahdollisuudesta tiimivastaavan tehtäviin. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä edellytämme

sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
 voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
B1-tason suomen kielen taitoa
lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.
Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt löytyvät tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Hannele Paunu, p. 044-7762381, hannele.paunu@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4261912-sairaanhoitaja-hoivakoti-pakari