Sähköasemien toisiosuunnittelija, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5000 työntekijää, joista Suomessa noin 1500. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 850 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Haemme Eltelille sähköasemien toisiosuunnittelijaa. Toimipisteesi voi olla Oulussa, Espoossa, Vaasassa tai Tampereella. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan Eltelin kanssa.

Tehtävässä vastaat sähköasemaprojektien toisiosuunnittelusta. Työ sisältää pää-, suojaus- ja logiikkakaavioiden suunnittelua. Lisäksi työ pitää sisällään piirikaavioiden, johdotus- ja kaapeliluetteloiden tekoa sekä komponenttien valitsemista. Osaamisen mukaan on mahdollista tehdä myös rele-konfiguraatioita tai signaaliluetteloja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköpuolen insinööri- tai DI-tutkintoa. Lisäksi sinulla tulee olla kokemusta sähkövoimajärjestelmien toisiosuunnittelusta ja suunnitteluohjelmien käytöstä, kuten Eplan tai AutoCad/MicroStation. Kokemus koestus- ja käyttöönottotehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässäsi tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Haemme kokenutta suunnitteluammattilaista, jolla on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tunnollinen työote. Omaat positiivisen asenteen sekä halun kehittyä ja kehittää.

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel tarjoaa kansainvälisen ja yrittäjähenkisen työympäristön, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. Toimit osana projektin suunnittelutiimiä.

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 2.6.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai heta.lappi@worker.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/62319303