Kokki, J & S Kurvinen Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
À la Carte kokki
Yksityisomistuksessa olevat ravintolamme tarvitsevat lisää henkilökuntaa. Ravintoloitamme ovat Hyvinsyöntipaikka Olé ja Ravintola Huvilla Kouvolan keskustassa, Lounasravintola W ja kesäravintola Ravintola Verla.
Toimintamme perustuu jatkuvaan uusiutumiskykyyn, korkeaan ammattitaitoon, erinomaiseen ruokaan ja lämminhenkiseen palveluun.

Etsimme nyt tiimiimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Työ tulisi olemaan pääasiassa Ravintola Huvillassa.

Sinulla on vahva alan perusosaaminen: aikaisempi kokemus a la carte -ravintolan keittiöstä on eduksi. Jos olet vasta urasi alussa, sinulta löytyy näyttöjä siitä, että veitsi pysyy kädessäsi ja olet valmis haastamaan itsesi ja oppimaan uutta. Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet, kuten hygieniapassi. Istut porukkaamme loistavasti, jos tunnet todellista intohimoa alaa kohtaan ja sinulla on vahva motivaatio haastaa itsesi oppimaan ja kehittämään uutta. Työ on kiireistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä sekä joustamista työajoissa. Asiakkaan tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä mukavassa ammattilaisten tiimissä. Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos vastaus on kyllä, niin odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen susanna.kurvinen@restauranteole.fi Otsikko "Kokki Huvilla 2024"
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo.
Lähetäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:susanna.kurvinen@restauranteole.fi