Leipomotyöntekijä, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Leipomotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Nelimarkan Leipomolle reipasta leipomotyöntekijää heinä- ja elokuulle 2024. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Nelimarkan Leipomon ja Wulff Worksin välillä, yhteydenotot ja hakemukset käsittelee Wulff Works.

Nelimarkan Leipomo - Leipiä ja leivonnaisia jo vuodesta 1960. Nelimarkan Leipomo on palveleva, laadukas ja pitkät perinteet omaava leipomo Vimpelissä. Leipomossa kunnioitetaan perinteitä: jokainen leipä ja leivonnainen on käsityön tulosta.

Mitä Etsimme:

Etsimme reipasta ja toimeliasta leipomotyöntekijää. Leipomotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu leipomotuotteiden valmistus, tuotteiden pakkaaminen ja leipomon päivittäiset askareet, kuten siisteydestä ja hygieniasta huolehtiminen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta leipomossa työskentelystä, kunhan olet reipas, halukas oppimaan uutta ja kykenet myös työskentelemään itsenäisesti. Hygieniapassi luetaan eduksesi.

Työt alkavat heinäkuun alusta ja työt jatkuvat elokuun loppuun saakka. Työpäivät ovat arkipäivisin ja aamut alkavat pääsääntöisesti klo 6-7 aikoihin. Työ on osa-aikainen, vähintään 25h/vko, mutta mahdollisuus on myös täysiin viikkotunteihin.

Mitä Tarjoamme:

Vimpeli tunnetaan vahvasta pesäpalloperinteestä, mutta myös Nelimarkan Leipomon herkullisista leipomotuotteista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset osallistumaan perinteikkään leipomon tuotteiden valmistukseen. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa töitä tehdään yhdessä - hyvällä hengellä.

Palkkaus: Leipomoalan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 19.5.2024, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti osoitteessa: http://wulffworks.likeit.fi/apply/3049963

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, ota yhteyttä Eeroon:

Eero Mäkelä
041 7325381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/3049963