Varhaiskasvatuksen sosionomi Pilke musiikkipäiväk, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilke ohjaa lapsia lempeästi opintielle. Meillä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan. Pilkkeen tavoitteena on olla Suomessa varhaiskasvatuksen toimialan paras. Tämä tavoite saavutetaan työskentelemällä yhdessä.

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen sosionomi?

Etsimme nyt Varhaiskasvatuksen sosionomia Pilke musiikkipäiväkoti Nuottiin Siilinjärvelle.

Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Pilke-päiväkoti Nuotti on musiikkipainotteinen päiväkoti Siilinjärvellä. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Varhaiskasvatuksen toteuttamisessa koemme tärkeänä lasten leikin, oivaltamisen ja osallisuuden toteutumisen lämpimässä vuorovaikutuksessa kasvattajien kanssa. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Etsimme nyt iloiseen ja innovatiiviseen työporukkaamme sinua varhaiskasvatuksen sosionomi, tekemään yhdessä kanssamme lapselle ihania onnistumisen ja oppimisen kokemuksia. Me Pilke musiikkipäiväkoti Nuotin työntekijät pääsimme suunnittelemaan ja ideoimaan oppimisympäristöjä uuteen hirsirakennukseen. Päiväkodissamme on innostavia ja lapsilähtöisiä viihtyisä tiloja, jotka kannustavat monipuoliseen leikkimiseen, oppimiseen, ilmaisuun ja vuorovaikutukseen.
Meillä on oppimisympäristöinä mm. musiikki- ja liikuntatilat, ateljee kädentaidoille, lapsilähtöisesti muuntuvat leikkitilat. Lasten ilona ryhmissämme seikkailee myös pilkkeen ihanat oppimiskamut.
Musiikkipäiväkotina meille oli tärkeää suunnitella tilat siten, että ne herättävät lapsen kiinnostuksen musiikkia kohtaan. Musiikilliset oppimisympäristöt on suunniteltu niin, että lapsilla on monipuolisesti saatavilla eri musiikkivälineitä. Tule siis laulavaan ja nauravaan iloiseen joukkoomme töihin. Meistä saat ihan huipputyökavereita! Tervetuloa meille!

Haluatko työskennellä päiväkodissa osana moniammatillista varhaiskasvatushenkilöstöä ja koetko lapsen kokonaisvalaisen kasvun, kehityksen ja oppimisen olevan osaamisesi keskiössä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta varhaiskasvatuksen sosionomin työnkuvaa ja arjen käytänteitä.

Odotamme sinulta / hallitset seuraavia kokonaisuuksia

- Sensitiivinen, johdonmukainen ja pedagoginen työote

- Hyvät tiimityötaidot

- Lapsen ja perheen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Perheiden riskien tunnistaminen - lasten ja perheiden palveluverkoston tunteminen, palveluun ohjaaminen

- Kulttuurisensitiivisyys ja yhteisöllinen osaaminen, eriarvoisuuden ehkäisy

- Kehittämismyönteisyys

Tarjoamme sinulle:

- Kuukausipalkan 2594,16-2827,67e /kk kokemuksesi mukaan (1.8.2024 alkaen 2703,11-2946,43e),

- Innostavan, ketterän ja lempeän toimintakulttuurin, jossa aidosti arvostetaan varhaiskasvatuksen ammattitaitoa,

- Työyhteisön, jossa ollaan sitoutuneita toimimaan lapsen parhaaksi,

- Monipuolisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia,

- Mahdollisuuden työskennellä painotteisessa varhaiskasvatuksessa mm. kielten, liikunnan, tieteen ja musiikin parissa,

- Laadukkaan sisäilman hirsitalossa,

- Joustavat, työtä tukevat oppimisympäristöt ja työvälineet,

- Monipuolisia työsuhde-etuja, kuten hyvät työterveyspalvelut, ulkoilutakin, polkupyörä-, hieronta- ja sekä virike-etu. Katso lisää täältä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 SS:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Pilkkeellä tehdään hyvä päivä, joka päivä. Jos luit juuri itsestäsi, hae meille - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme! Hae tehtävään viimeistään 19.5.2024

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan - se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

- Pilke yrityksenä

- Pilke työnantajana

- Pilkeläisen uratarina

- Pilkkeen varhaiskasvatus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sosionomi-pilke-musiikkipaivakoti-nuottiin/mJRXaP