Kunnossapitotyöntekijä (vuorotteluvap. sijaisuus), Pihla Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pihla Group Oy, Suomen suurin ikkuna- ja ovitoimija, hakee Ruoveden tehtaalle

KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ (VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS)

Työssä tulet toimimaan osana Ruoveden tehtaan kunnossapito-osastoa. Olet tiimipelaaja ja pystyt toimimaan paineen alla. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus. Kunnossapito työskentelee tällä hetkellä 2-vuorossa, mutta sinulla tulee olla valmius myös 3-vuorotyöhön. Vuorotteluvapaan sijaisuus on kestoltaan puoli vuotta.

Olemme kasvava, vakavarainen yritys, jolla on tunnetut, laadukkaat tuotteet ja palvelut. Moderni ja jatkuvasti toimintaansa kehittävä tehtaamme sijaitsee kuvankauniissa Ruoveden kunnassa, noin 70 kilometrin ajomatkan päässä Tampereelta.

Kunnossapitotyöntekijänä:

Kunnossapitotyöntekijän työnkuvaan kuuluu tehtaan tuotantolaitteiden ajonaikaisesta toimivuudesta sekä turvallisesta käytöstä huolehtiminen. Vastuullasi on suunniteltujen töiden lisäksi häiriö- ja vikatilanteiden korjaukset. Kunnossapitotyöntekijänä pääset osallistumaan myös tuotantolaitteiden jatkokehittämiseen ja laitehankintaprojekteihin.

- Sinulla on sähkö- ja automaatioalan koulutus
- Mekaanisen kunnossapidon osaaminen, laakeroinnit sekä perus koneistustaidot luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, kunhan olet halukas oppimaan.
- Sinulla on perusymmärrys pneumatiikasta
- Ymmärrät tietojärjestelmiä

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja reilu. Etsimme tiimimme hyvää, ulospäinsuuntautunutta työtoveria ja arvostamme ahkeraa ja siistiä työmoraalia. Tervetuloa kivaan työporukkaamme!

Lisätiedusteluihin tehtävästä vastaa kunnossapitopäällikkö Raimo Alin, puh. 0447294401.

Hae tehtävään 30.5.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.pihla.fi/meista/avoimet-tyopaikat/