Lippukassanhoitaja, Lahden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lippukassanhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. lippuvarausten vastaanottaminen ja myyminen, asiakkaiden ohjeistaminen, tapahtumien luominen järjestelmään sekä kirjanpidollisten tilitysten ja laskutusten hoitaminen.

Toivomme hakijalta ammatillista tutkintoa myynnin alalta. Työkokemus asiakaspalvelusta, kassaliikenteen hallinnasta ja lipunmyyntijärjestelmien (esim. Inhouse) tuntemus katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 500 €/kk. Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää 16.5.2024 kello 15.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Tervetuloa tutustumaan työntekijöidemme arkeen. Tällaista on olla töissä Lahden kaupungilla!

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/tyontekijatarinoita/

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LAHTI-02-116-24/fi_FI