Sähkösuunnittelija, Sitowise Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko yksi meistä?

Sähkösuunnittelija
Etsimme sähkösuunnittelijaa Jyväskylään sekä Kotkan, Kouvolan tai Lahden toimistoillemme.

Toimit ensisijaisesti sähkösuunnittelijana asuin-, liike- ja toimitilarakentamisessa, julkisissa kohteissa sekä teollisuuden rakennussähköistyskohteissa. Suunnittelutoimeksiantomme ovat sekä uudis- että saneerauskohteita. Toimit osana kokenutta suunnitteluryhmää, mutta saat myös itsenäisiä suunnitteluprojekteja sekä valvonta- / asiantuntijatehtäviä oma aiempi kokemuksesi ja kiinnostuksesi huomioiden.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millainen tausta sopii tehtävään?
- sähkötekniikan koulutus (insinööri, AMK/YAMK, DI)
- vähintään 5 vuoden työkokemus talotekniikan sähkösuunnitelutehtävistä
- ohjelmisto-osaaminen MagiCAD / Cadmatic
- hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi - sinähän olet itse oman työsi, osaamisesi ja hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Sinulle:
Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin
Hienoa, että kiinnostuit! Astu maailmaamme. Sijoita itsesi näihin tarinoihin ja huomaa kuuluvasi joukkoomme.

- Tässä referenssejä (https://www.sitowise.com/fi/referenssit), jota voisivat kiinnostaa
- Katso ajankohtaiset uutisemme (https://www.sitowise.com/fi/smart-city-company/ajankohtaista))täältä
- Kiinnostavatko henkilöstön (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/tekijat-esiin-kokemukseni-sitowisella)kokemukset?

Odotamme hakemustasi
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 24.05.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Janne Juhola, puh. 044 427 9967, janne.juhola@sitowise.com tai Jori Markkanen, puh. 044 427 9089, jori.markkanen@sitowise.com.

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/rekrytointiprosessin-eteneminen) lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sitowise.teamtailor.com/jobs/3872202-sahkosuunnittelija