Tekninen tuotesuunnittelija, Kuopion Woodi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Solikka hallussa? Etsimme ammattitaitoista ja innokasta SOLIDWORKS osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopion tehtaalle.

Kuopion Woodi valmistaa massiivipuisia julkitilakalusteita päiväkoteihin, kouluihin ja palveluasumiseen. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme omalla tehtaallamme Kuopiossa noin 70 työntekijän voimin. Olemme ketterä ja vahva toimija Suomen kalustemarkkinoilla. Meillä on kotimainen vahva brändi, joka tunnetaan myös kansainvälisesti. Tämä tukee tavoitettamme olla luomassa laadukkaita, kestäviä sekä innostavia ympäristöjä kasvamiseen, opintielle ja asumiseen.

Tehtävänkuvaus

Toimit osana ammattitaitoista ja kokenutta tuotekehitystiimiämme. Tiimin vastuualueena on uusien ja olemassa olevien tuotteiden tuotekehitysprosessin läpi vieminen tarpeesta valmiiksi tuotteeksi.

Teknisenä tuotesuunnittelijana vastaat tuotekehitysprosessissa keskeisesti tieto- ja hahmomallin toteuttamisesta sekä teknisten piirustusten laatimisesta tuotannon käyttöön. Osallistut myös asennusohjeiden laatimiseeen kattavalle asennusverkostollemme.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta ja laajaa osaamista Solidworks-ohjelman parissa. Automatiikan (smart components) hallitseminen katsotaan eduksi. Toivomme lähtötasostasi riippumatta "ongelmat on tehty ratkaistavaksi" -tyyppistä asennetta ja halua sekä kykyä kehittyä omassa työssä.

Toivomme sinulta erityisesti

Solidworks-ohjelmiston osaamista
Osaamista ja aiempaa kokemusta teknisestä tuotesuunnittelusta
Luovaa ongelmanratkaisukykyä
Aitoa innostusta tuotekehitystä kohtaan
Hyviä vuorovaikutustaitoja

Katsomme eduksi kokemuksen puutuoteteollisuudesta ja/tai CAM-ohjelmien parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän suomalaisessa kehittyvässä, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset mukaan suunnittelemaan Suomessa valmistettuja, tyylikkäästi viimeisteltyjä sekä toiminnallisesti laadukkaita kalusteita päiväkoti-, koulu- ja hoivaympäristöön. Woodilla sinulla on mahdollisuus kehittää omaa tekemistäsi ja oppia uutta.

Muut tiedot

Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Palkkaus sopimuksen mukaan/palkkatoive
Työn aloitusajankohta on sopivan henkilön löydyttyä/sopimuksen mukaan
Työtä tehdään Kuopion tehtaalla

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Sampo Riihimäki p. 044 777 0803

Soittoajat: ke 24.4. klo 14-16, ti 30.4. klo 13-15 ja pe 3.5. klo 13-15

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille viimeistään 31.5.2024 osoitteeseen
rekry@woodi.fi

Hakemuksia käsitellään tulojärjestyksessä ja tehtävään sopivia henkilöitä haastatellaan jo hakuaikana. Kannattaa siis olla ripeästi liikkeellä - tässä voi olla sinun tuleva unelmatyöpaikkasi!

Hae työpaikkaa osoitteesta