Lasi- ja diagnostiikkaosaaja, InCar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt motivoitunutta lasi- ja diagnostiikkaosaaja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tässä työtehtävässä pääset aloittamaan Turun Vätin vauriokorjaamossa heti toukokuun alusta!

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa, toisaalta yhdistämään perinteiseen käsityöhön nykyaikaisen autoteknologian mukanaan tuomaa monipuolisuutta. Tuulilasien vaihdossa koko ajan lisääntyvä osa-alue on kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS advanced driver assistance systems) ts. erilaisten kamera- ja tunnistinjärjestelmien kalibrointi. Me olemme InCarissa panostaneet vahvasti kalibrointeihin maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden ja koulutusten myötä.

Ympärilläsi on osaava ja reilu työporukka, jotka perehdyttävät sinut laadukkaasti tehtäviisi. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä- ja virkistysedun, laadukkaat työvälineet sekä korkeatasoisen työterveyshuollon. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Toivomme sinulta

- työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan
- olet jo päässyt käyttämään osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme
- mikäli kalibroinnit ja muu diagnostiikka ovat sinua lähellä, meillä InCarissa on mahdollisuus kouluttautua näissä myös pidemmälle ja vaativimpiin diagnostiikkatöihin
- työssäsi on tärkeää laadukas asiakaspalvelu, yhdessä tekeminen ja tuloksellisuus
- aitoa halua toimia asiakaslupauksemme "Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä" mukaisesti
- halua vaikuttaa omalla positiivisella toiminnallasi tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet
- voimassa olevaa ajokorttia ja suomen kielen taitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.5.2024.

Voit myös soittaa kehitysjohtaja Petri Isokyykölle tehtävään liittyen, p. 044-243 7445. Petrin tavoittaa parhaiten ajalla 22.4 - 3.5.2024.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

https://www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa. Ketjumme kasvaa vuonna 2024 edelleen ja kesän aikana avaamme uudet vauriokorjaamot mm. Keravalle ja Turkuun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=88&jbid=8#login_form