Avoin haku logistiikan tehtäviin (Kymenlaakso), Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt varastotyöntekijöitä Kotkan ja Haminan alueelle!

Työtehtävät

Kiinnostaisiko työ siellä, missä tätä maailmaa oikeasti hallitaan - varastoissa?

Näissä työtehtävissä voit päästä varastolle trukin ohjaimiin, erilaisiin tarkkuutta vaativiin työvaiheisiin logistiikkakeskukseen tai vaikkapa kontinpurkutehtäviin satamaan! Pääset siis keräämään palkan lisäksi arvokasta kokemusta yhdeltä toimivan yhteiskunnan tärkeimmistä aloista. Tarjolla on päivätöitä, sekä vuorotöitä. Työt alkavat jo nopeasti ja suurin osa työsuhteista kestää ainakin kesäkauden ajan.

Mitä odotamme sinulta?

Oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle - jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

Hyvä fyysinen kunto

Sujuva suomen kielen taito, lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi

Voimassa oleva työturvallisuuskortti

Valmius työskennellä myös iltavuoroissa ja viikonloppuisin

Jo aiempi kokemus varastoalan työtehtävistä tai alan koulutus on plussaa, mutta kaikkiin tehtäviin ei välttämätöntä. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Timonen, antti.timonen2@barona.fi

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66264592474c04001d172acd