Aarporaaja Pirkkalaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme pitkät perinteet konepajateollisuuden parissa omaavalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Aarporaaja Pirkkalaan

Pääset työskentelemään raskaan teollisuuden yksittäiskappaletyöstön parissa Heidenhain ohjatulla aarporalla, materiaalinasi pääasiassa musta rauta. Työtehtäviisi tulee kuulumaan kappaletyöstön lisäksi myös itsenäinen ohjelmointityö.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä ja ymmärrät raskaamman metallityöstön maailmaa. Selviydyt sekä kappaletyöstön, että ohjelmoinnin tehtävistä jo itsenäisesti. Eduksesi katsomme myös alalle soveltuvan koulutustaustan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn pitkät perinteet raskaan metalliteollisuuden alihankkijana omaavassa asiakasyrityksessämme. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme monipuolisen ja kannustavan tiimin tuella tehtäviin, joiden keskiössä on laatu ja ammattimaisuus.

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille rohkeasti työkokemustasi aarporauksen parissa! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on hyvä hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Pirkkala

Työaika: 2-vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3202935-aarporaaja-pirkkalaan