Varhaiskasvatuksen opettaja, Jorvin päiväkotiyhdistys r.y.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule töihin iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Asiakaspalautetta Jorvin päiväkodista joulukuussa 2023:
-Pysyvä ja osaava henkilökunta.
- On voinut hyvällä ja turvallisella mielellä jättää lapsen päiväksi hoitoon. Piha mukava ja metsäretket sekä vierailut Glimsissä ym, olleet tosi mukavia ja lapsi tykännyt kovin.
-Sydämellisyys, lapset todella ovat toiminnan lähtökohtana.
-Oma keittäjä, pienet ryhmäkoot ja päiväkodin "kodinomaisuus" ovat todella isoja plussia.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Jorvin päiväkotiin. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhdessä tiimisi ja työyhteisön muiden opettajien kanssa ryhmän varhaiskasvatuksen laadukkaan pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä tiiviistä yhteistyöstä vanhempien kanssa.
Jorvin päiväkoti on yksityinen, noin 35 paikkainen ostopalvelupäiväkoti Espoon Karvasmäessä, Kauniaisten kupeessa. Päiväkotimme vahvuuksia ovat pysyvä, pitkäaikainen ja pätevä henkilökunta sekä isot tilat, jotka mahdollistavat monipuolisen toiminnan erikokoisissa lapsiryhmissä. Lisäksi lähistöllä on hyvät ulkoilu- ja metsäretkimaastot sekä Espoon kaupungin talomuseo Glims. Päiväkodissamme toimii tällä hetkellä kaksi lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Toiminnassamme korostuvat lasten osallisuus, positiivinen pedagogiikka sekä perheiden monimuotoisuuden kunnioittaminen. Jorvin päiväkoti tarjoaa lapsille turvallista, perinteitä kunnioittavaa, kiireetöntä ja laadukasta hoitoa yksilöiden tarpeet huomioon ottaen.
Sinulta edellytämme hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta työotetta sekä halua ja kykyä kehittää päiväkodin pedagogiikkaa. Espoon kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman tuntemus katsotaan eduksi.

Työaika: 38h15min / vko

Työ alkaa 1.8.24 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.

Tehtävä on vakinainen

Sopimusala: Avainta ry:n työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Opintojensa loppuvaiheessa olevalla varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijalla mahdollisuus aluksi määräaikaiseen työsopimukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään päiväkodin johtajalle sähköpostitse osoitteeseen ext-hanna.paukkunen@hus.fi. Työtehtävää koskeviin kysymyksiin vastaan mielelläni joko puhelimitse 044-9895752 tai sähköpostilla ext-hanna.paukkunen@hus.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ext-hanna.paukkunen@hus.fi