Ryhmäliikunnanohjaaja, Mentor Turku
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mentor Turku on valmennuksellinen kuntokeskus, jossa aidosti välitämme jäsenistämme ja haluamme varmistaa heille aina ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Mentor tunnetaankin hyvästä asiakaspalvelusta, innostavasta ohjauksesta ja viihtyisistä treenitiloista. Tarjoamme jäsenillemme laadukkaita ja monipuolisia liikuntapalveluja Turussa Kuralassa, Hirvensalossa sekä Impivaarassa.

Mentor Turun huipputiimi etsii nyt joukkoihinsa yrittäjänä toimivaa iloista ryhmäliikunnanohjaajaa. Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä intohimoa ihmisten liikuttamiseen ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ sijoittuu Impivaaran, Hirvensalon sekä Kuralan toimipisteisiin.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö ammattitaitoiseen Mentor-tiimiimme, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: rene.valtonen@mentorgym.fi. Paikka täytetään ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu kuntokeskukseemme ja ryhmäliikuntatarjontaamme osoitteessa: https://mentorgym.fi/. Lisätietoja työtehtävistä saat Rene Valtoselta sähköpostitse tai soittamalla 0407045045.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rene.valtonen@mentorgym.fi