Sosionomi, Pajatupa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan sosinomia lastenkotiin. Sosionomin tehtävänä on toimia yhtenä työntekijänä moniammatillisessa työyhteisössä.

Työaikajärjestelyissä pyrimme joustamaan tarpeiden mukaan ja esimerkiksi vapaatoiveet pyritään toteuttamaan mikäli niiden osalta ei ole merkittävää ongelmaa. Työvuororakenne on kolmivuorotyötä, mutta työpäivät ovat pääsääntöisesti pitkiä (8-22.00), jolloin luonnollisesti vapaita on samassa suhteessa. Esimerkiksi kolme työpäivää ja 4-5 vapaata. Työvuorojen pituudessa otetaan huomioon työntekijän toiveita. Ohjaajan on mahdollista tehdä myös työtä yövuoro painotteisesti.

Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, TYKY-rahan 200 euroa vuosi, monipuolisia ammattitaitoa kartuttavia koulutuksia sekä vakuutusturvan (sairauskuluvakuutus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus).

Lastenkodin toiminta-ajatuksena on lapsen ongelmakenttä huomioiden tarjota lapselle hänen ikätasoaan vastaavaa hoitoa ja kasvatusta kognitiivisen käyttäytymisterapian ja kiintymyssuhdeteorian ajatuksin. Arvomme perustuvat ajatukseen, että jokainen lapsi on arvokas omana itsenään ja siten häntä tulee kunnioittaa. Jokaisella lapsella on ainutkertainen lapsuus ja meidän tehtävämme on nähdä hänet sen mukaisesti. Olemme vastuussa lapselle omasta toiminnastamme, koska hänet on sijoitettu lastenkotiimme.

Työskentelemme PACE-asenteella: Empaattisuus, leikkisyys, hyväksyntä, uteliaisuus. Osa-alueiden aktiivisella aikuisjohtoisella työtavalla mahdollistetaan luottamuksellisen kiintymyssuhteen syntyminen ja lapsen saama myönteinen palaute. Lastenkodissa pyritään luomaan lapseen lämmin suhde, jossa hän kokee turvallisuudentunnetta ja siten hänen mielelleen mahdollistetaan tila, jossa hänen on turvallista käydä traumaattisia kokemuksiaan läpi.

Lastenkoti sijaitsee 50 km Mikkelistä HIrvensalmella. Lastenkoti yrittäjät ovat olleet mukana alusta saakka suunnittelemassa ja toteuttamassa lastenkotia. Lastenkoti on perustettu jo 2003.

Jyväskylästä matkaa lastenkodille on n.90 km

Työntekijällä tulee olla soveltuva koulutus (sosiaali- ja terveysalan, nuorisotyön tai kasvatuksen koulutus).

Ennen työn aloittamista tulee valitun esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pasi.maja@rivakka.com