Kasvata osaamistasi, monipuolisuus on valttia! Ra, Kuitulan SKS-Rakennus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SKS-Rakennus perustettiin 2005 yhden miehen rakkaudesta rakentamiseen. Tämä samainen, yhä intonsa säilyttänyt rakentaja Santtu Koistinen vetää toimintaamme tänäkin päivänä.

Työnantajana mahdollistamme työntekijöidemme jatkuvan kehittymisen, sillä työmaamme ja projektimme ovat hyvin vaihtelevia. Meillä kartutat tietojasi ja osaamistasi mitä erilaisempien tehtävien, sekä korjausperiaatteiden ja -käytäntöjen osalta.

Koska yrityksemme valtti on tarjoamamme laatu, saa meillä jokainen olla ylpeä omasta tekemisestään. Rakennusalalla taituriksi opitaan tekemisen kautta, emmekä oleta jokaisen työnhakijan osaavan kaikkea meille tullessaan. Kokeneinkin rakentaja oppii joka päivä lisää.

Työyhteisömme on välitön ja sen täytyy ollakin, koska työtä tehdään tiiviisti porukassa. Välillä jotain pienempiä hommia käydään tekemässä yksittäin, mutta pääasiallisesti työaika vietetään yhdessä työmailla.

Työntekijöiltämme odotamme aitoa motivaatiota rakentamiseen. Meillä saat olla hiljainen tai puhelias, riittää että työssä tarvittava kommunikaatio sujuu myös asiakkaidemme suuntaan. Arvostamme hyviä käytöstapoja ja reilua meininkiä.

Meillä on käytössämme hyvä ja kattava oma kalusto, joka helpottaa työntekoa. Työmailla kulkee mukana talviolosuhteissakin hyvin palveleva lämmitetty taukotila, josta löytyy myös WC.

Käytössämme on Talonrakennusalan TES, palkkauksessa pyrimme olemaan motivoivia. Hyvä tekeminen palkitaan kyllä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:posti@sksrakennus.fi