Kokki, Pesalle Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hotelli Sorsanpesä on jo yli 50 vuotta Seinäjoella toiminut, viihtyisässä ja tyylikkäässä ympäristössä toimiva hotelli, kokous- ja juhlapaikka ja ravintola. Sorsanpesällä on valmiudet järjestää häitä, artistikeikkoja, ja kaikkea muutakin tapahtumaa, tilanteesta riippuen. Haemme nyt tähän monipuoliseen miljööseen myös yhtälailla monipuolista KOKKIA, jolla on osaaminen aamupalan sekä illan À la carte -keittiössä työskentelyyn. Tehtävässä menestyäksesi sinun pitää pystyä työskentelemään sekä itsenäisesti, että tiimin mukana, tilanteesta ja tilauksesta riippuen. Koska työssä on myös aamupalahoitajan vastuu, täytyy sinulla olla myös hieman taitoa ottaa kiinni asiakaspalvelusta, jotta hotellimme asiakkaat saavat heti aamusta lämpimän vastaanoton heidän vierailulleen. Pystyt itsenäisesti hoitamaan asiakkaille maittavan ja mielekkään nautintoelämyksen, kerrasta toiseen.

Jos tunnistat itsesi tästä, saatat olla juuri se mitä kaipaamme tiimiimme. Työ on vakituinen, ja työtunteja on vähintään 90h/3vk.

Olet etsimämme henkilö, jos olet:
-Kokin koulutuksen ja hygieniapassin omaava
-Työtä pelkäämätön ja aktiivinen
-Siedät painetta mahdollisesti nopeasti vaihtuvissa tilanteissa
-Asiakaspalveluhenkinen

Tarjoamme sinulle:
-Viihtyisän työyhteisön ja siihen kuuluvat talon edut
-Kattavan perehdytyksen ja tuen itsenäiseen kehittymiseen
-Mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa erilaisiin projekteihin, menupäivityksiin, tilaisuuksiin jne.
-Monipuolista työtä viihtyisän hotellin puitteissa

Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemus, CV ja mahdolliset suosittelijat alla olevaan sähköpostiin. Haastattelemme jo hakuaikana, joten olethan nopeasti asialla.

Lisätietoja ja hakemukset: Hotellipäällikkö Abhinav Karna, abi.karna@sorsanpesa.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta