Kokkeja Pirkanmaalle, Ammattiturva Flex Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2023
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluamme rakentaa työelämän, jossa työntekijät ja työnantaja voivat kehittyä haluamallaan tavalla ja löytää toisensa. Meillä juuri työntekijät ovat tärkeimmässä asemassa ja haluamme huolehtia jokaisen työntekijämme työhyvinvoinnista ja työkyvystä.

Hallitsetko lounasserviisin vai oletko taitava AC-kokki? Oletko paistaja, kylmäkkö tai vaikkapa piinkova misaaja? Siinä tapauksessa saatat olla juuri se tyyppi, jota olemme etsimässä! Ei väliä oletko urasi alussa tai jo vanhemman liiton keittäjä, sillä etsimme nyt asiakasyrityksillemme kokkeja erilaisiin lounas- ja a la carteravintoloihin Pirkanmaan alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset ravintolakokin hommat esivalmisteluista ruoanvalmistukseen ja keittiön puhtaanapitoon. Veitsilaukkuun kannattaa pakata myös positiivinen ja työteliäs asenne sekä valmius työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme sinulta alan koulutusta ja edellytämme hygieniapassia.

Tarjolla on keikkatöitä, joissa pääsisit itse muokkaamaan työkalenteriasi, sekä myös vakituisia pestejä.

Lähetä meille hakemus, soita tai tule poikkeamaan toimistolla!

Lisäinfoa antaa:

Mikko Tuomi

0444455210 mikko.tuomi@ammattiturva.fi

Tärkeimpänä kulmakivenä ja syynä hakea meille töihin on se, että meillä Armstrongilla on ammattitaitoinen ja pätevä porukka, joka huolehtii sinusta ja kaikesta työsuhteeseen liittyvistä asioista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/2181728