Varhaiskasvatuksen opettaja, Päiväkoti Punatulkun kannatusyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2023
  • Hae viimeistään 11.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Espoon Matinkylässä sijaitseva Päiväkoti Punatulkku hakee reipasta, joustavaa ja sosiaalista Varhaiskasvatuksen opettajaa.
Työnkuvaan kuuluu 0-6 -vuotiaiden lasten kanssa toimimista sekä toiminnan suunnittelua yhdessä ryhmän muiden aikuisten kanssa. Työaika on 38h 15min viikossa (arkisin 7.00 - 17.00 välillä). Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Alan koulutus vaaditaan, mutta huomioimme haussa myös lähihoitajan tai lastenhoitajan koulutuksen omaavat. Toivomme sinulta reipasta ja rohkeaa asennetta sekä kykyä tarttua toimeen ja olla mukana luomassa turvallista ympäristöä 0-6 -vuotiaille lapsille. Hyvä suomen kielen taito tarvitaan.

Päiväkoti Punatulkku on kahdessa eri pisteessä toimiva Päiväkoti Matinkylässä, aivan kauppakeskus Ison Omenan läheisyydessä. Toimipisteemme sijaitsevat noin 400 metrin päässä toisistaan. Punatulkkuun on hyvät kulkuyhteydet, sillä monet bussit sekä metro pysähtyvät aivan päiväkodin viereen.

Punatulkussa toimii tällä hetkellä 3 eri ryhmää. Toisessa toimipisteessä on tilat 0-3 -vuotiaille sekä 3-4 -vuotiaille ja toisessa taas 5-vuotiaille sekä eskareille. Varhaiskasvatuksen opettajaa haemme 3-4 -vuotiaiden ryhmään, mutta toivomme, että olisit valmis työskentelemään tarpeen mukaan jokaisessa ryhmässä. Lasten kanssa työskennellessä tukenasi on aina päiväkodin vakihenkilökunta.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaan. Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Hakemus ja CV lähetetään sähköpostitse päiväkodille osoitteen paivakotipunatulkku@gmail.com. Kerrothan hakemuksessasi hakevasi varhaiskasvatuksen opettajan paikkaa. Tutkintotodistukset ja työtodistukset tarkastetaan haastattelussa. Jos sinulla on kysyttävää, voit myös soittaa numeroon 044 5447011.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivakotipunatulkku@gmail.com