Worker logo

Worker - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Worker on valtakunnallinen työelämän asiantuntija, jonka kautta löydät toiveidesi mukaista työtä ja koulutusmahdollisuuksia joustavasti ja ammattitaidolla. Yhdellä työhakemuksella voimme yhdistää sinut jopa kymmeniin alasi työpaikkoihin, tai tarjota sinulle täysin uusia uravaihtoehtoja!

Toimimme aina arvojemme mukaan – luotettavasti, joustavasti ja oikeudenmukaisesti. Arvostamme aidosti työntekijöitämme, panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä henkilökohtaista palvelua ja tukea. Olemme toimineet alalla pitkään, joten osaamisemme perustuu alalta hankittuun vankkaan ammattitaitoon ja reiluun meininkiin. 

Workerin kautta löydät työpaikkoja mm. rakennus-, maarakennus- teollisuus-, logistiikka-, kiinteistö-, toimisto-, ICT-, sote-, ravintola- ja kaupan aloille. Tarjoamme työtä oman osaamisesi mukaan, sillä meiltä löytyy työmahdollisuuksia sekä uraansa aloitteleville, että kokeneille ammattilaisille. Kauttamme voit löytää kaikkea vakituisista työsuhteista keikkatöihin, omien toiveidesi mukaan.

Worker on Suomen nopeimmin kasvava henkilöstöpalvelualan yritys. Meiltä löydät työtä kaikkialla Suomessa ja meillä on 15 toimipistettä. Kauttamme löydät työtä ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti!

Yhteystiedot

  • Puhelin +3582970318900
  • Käyntiosoite Yliopistonkatu 33 G, 20100, Turku
  • Postiosoite Yliopistonkatu 33 G, 20100, Turku
  • Työnantajan verkkosivut worker.fi

Tutustu työnantajaan Worker

Avoimet työpaikat
Worker on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu liikkeenjohdon konsultointi. Työnantajan kotipaikka on Turku ja käyntiosoite YLIOPISTONKATU 33 G, 20100, TURKU. Worker käyttää y-tunnusta 2963136-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 64 avointa työpaikkaa Oikotiellä.