Yrityksen logo

Worker - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Worker on valtakunnallinen työelämän asiantuntija, jonka kautta löydät toiveidesi mukaista työtä ja koulutusmahdollisuuksia joustavasti ja ammattitaidolla. Yhdellä työhakemuksella voimme yhdistää sinut jopa kymmeniin alasi työpaikkoihin, tai tarjota sinulle täysin uusia uravaihtoehtoja!

Toimimme aina arvojemme mukaan – luotettavasti, joustavasti ja oikeudenmukaisesti. Arvostamme aidosti työntekijöitämme, panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä henkilökohtaista palvelua ja tukea. Olemme toimineet alalla pitkään, joten osaamisemme perustuu alalta hankittuun vankkaan ammattitaitoon ja reiluun meininkiin. 

Workerin kautta löydät työpaikkoja mm. rakennus-, maarakennus- teollisuus-, logistiikka-, kiinteistö-, toimisto-, ICT-, sote-, ravintola- ja kaupan aloille. Tarjoamme työtä oman osaamisesi mukaan, sillä meiltä löytyy työmahdollisuuksia sekä uraansa aloitteleville, että kokeneille ammattilaisille. Kauttamme voit löytää kaikkea vakituisista työsuhteista keikkatöihin, omien toiveidesi mukaan.

Worker on Suomen nopeimmin kasvava henkilöstöpalvelualan yritys. Meiltä löydät työtä kaikkialla Suomessa ja meillä on 15 toimipistettä. Kauttamme löydät työtä ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti!

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Välikatu 3, 87100, Kajaani
  • Postiosoite Välikatu 3, 87100, Kajaani
Tutustu työnantajaan Worker
Avoimet työpaikat
Worker on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Työnantajan kotipaikka on Kajaani ja käyntiosoite VÄLIKATU 3, 87100, KAJAANI. Worker käyttää y-tunnusta 3187780-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 83 avointa työpaikkaa Oikotiellä.