yrityksen logo

PerkinElmer, Wallac Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

PerkinElmer on globaali teknologiayritys, jonka tavoitteena on luoda terveempi maailma meille jokaiselle. Yrityksen 14 000 työntekijää työskentelee aktiivisesti parantaakseen ihmisten sekä ympäristön hyvinvointia ja turvallisuutta maailmanlaajuisesti. Innovatiiviset tutkimus-, kuvantamis-, informatiikka- ja palveluratkaisumme, yhdistettynä asiantuntemukseemme, auttavat asiakkaitamme yli 150 maassa saamaan entistä täsmällisempää tietoa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tällä tiedolla voimme vaikuttaa esimerkiksi ympäristömme puhtauteen tai vastasyntyneiden vauvojen terveyteen.

Turun toimipisteemme, Wallac Oy, on yksi PerkinElmerin diagnostiikkaliiketoiminnan suurimmista tuotanto- ja tuotekehitys-yksiköistä. Tällä hetkellä Turussa työskentelee noin 650 henkilöä. Kehitämme ja valmistamme Turussa instrumentteja, kemiallisia reagensseja ja ohjelmistoja seulonta- ja tutkimustarkoituksiin. Olemme markkinajohtaja vastasyntyneiden ja raskaana olevien naisten seulontajärjestelmien toimittajana ja tuotteitamme on käytössä yli sadassa maassa. Valmistamme myös COVID19-testejä terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön Suomessa ja maailmalla.

PerkinElmerillä työn merkityksellisyys nousee aivan uudelle tasolle. Kun työskentelet meillä, sinulla on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti vauvojen ja äitien elämään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä aidosti kansainvälisessä ympäristössä. Monella meistä on pitkät työurat yrityksemme sisällä ja historia osoittaa, että me voimme tarjota oikeasti hienoja kasvu- ja uramahdollisuuksia.

Yhteystiedot
  • KÄYNTIOSOITE MUSTIONKATU 6, 20750, Turku
  • POSTIOSOITE PL 10, 20101, Turku
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT perkinelmer.com
Tutustu työnantajaan PerkinElmer, Wallac Oy
    Avoimet työpaikat
    PerkinElmer, Wallac Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit). Vuonna 2021 yrityksen PerkinElmer, Wallac Oy liikevaihto oli 372 407 135,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 401 599 074,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -7,27 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli 9 761 654,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Turku ja käyntiosoite MUSTIONKATU 6, 20750, TURKU. PerkinElmer, Wallac Oy käyttää y-tunnusta 0937168-4.