Takaisin

Vuokraturva Oy

Tule töihin Vuokraturvaan

Vuokraturva kasvaa ja työllistää. Vuokraturva on vuokravälityksen markkinajohtaja. Se on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä. (lähde: Taloustutkimus Oy 2020)

Vuokraturva aloitti yhden miehen yrityksenä 1990-luvulla, ja kuljettu matka on ollut paitsi yrityksen, myös työntekijöiden kasvutarina. Olemme tehneet liikevaihtoennätyksen joka vuosi jo 20 vuotta peräkkäin, ja kasvu jatkuu yhä.

Meillä saat toimialan parhaan pohjapalkan, jota kasvatat kuukausittaisella kannustinpalkkauksella. Lisäksi saat myös vahvan yhteishengen ja mahtavat työkaverit!

Hyvä maine, osaava henkilökunta ja tehokas markkinointi ovat luoneet Vuokraturvalle vankan asiakaskunnan. Välittäjät eivät hanki toimeksiantoja kylmäsoitoilla, kuten useimmilla kilpailijoilla, vaan palvelustamme kiinnostuneet asiakkaat ovat meihin itse yhteydessä.

Vuokraturvan perustaja ja pääomistaja Timo Metsola on edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa. Myös moni muu avainhenkilö on kulkenut pitkän ja hienon taipaleen yhdessä yrityksen ja asiakkaiden kanssa. Vaikka pätkätyöt ovat muualla yleistyneet, vuokraturvalaisten tyypillinen työsuhde on selvästi yli viiden vuoden mittainen, usein huomattavastikin pidempi. Teemme pitkäjänteistä työtä hyvässä seurassa.

Voit lähettää avoimen työhakemuksen osoitteeseen hakemus@vuokraturva.fi

Lue VUOKRATURVAN TARINA tästä >>

Lue MYYNTITURVAN TARINA tästä >>

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Osakeyhtiö
  • Toimiala Kiinteistönvälitys
  • Postiosoite PL 41, 00101, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 28.6.1999

Lähde: Asiakastieto Oy

Työpaikat - Vuokraturva Oy