Tutustu työnantajaan

VR Kunnossapito Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

VR Group on matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon monipuolinen ja vastuullinen palveluyritys, joka kuljettaa kohti hyvinvoivaa ja hiilineutraalia Suomea. Pidämme yhteiskunnan liikkeessä huolehtimalla arjen sujuvista matkoista ja tavaraliikenteen kuljetuksista, vankalla 160 vuoden kokemuksella. Edistämme myös sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Meillä työskentelee yli 5500 rautaista ammattilaista.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea työtämme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Yrityksemme on Suomen valtion omistama, ja toimimme kotimaan lisäksi myös Venäjän ja Pohjoismaiden markkinoilla. Haemme aktiivisesti kasvua ja onnistuessamme lisäämään raideliikenteen suosiota, vähennämme samalla koko Suomen päästöjä. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy – olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi. Lue lisää: www.vrgroup.fi

10 syytä valita meidät

1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen

2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä

3. Yli 5500 mukavaa työkaveria ja ammattilaista

4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja

5. Kilpailukykyinen palkka ja kannustavat palkitsemismallit

6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus

7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla

8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun

9. Laajat työterveyshuollon palvelut

10. Modernit työvälineet ja työtilat

Yhteystiedot

  • Puhelin +358294343
  • Käyntiosoite Veturitie 44, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Veturitie 44, 00240, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut vrfleetcare.com/fi/vr-fleetcare
Avoimet työpaikat
VR Kunnossapito Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muiden kulkuneuvojen korjaus ja huolto. Vuonna 2022 yrityksen VR Kunnossapito Oy liikevaihto oli 221 422 399,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 203 708 060,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 8,7 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli -12 604 661,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite VETURITIE 44, 00240, HELSINKI. VR Kunnossapito Oy käyttää y-tunnusta 2945253-7.