Visma logo

Visma - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Visma on yksi Euroopan johtavista ohjelmistoyrityksistä ja tavoitteenamme on rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa teknologian avulla. Innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden avulla, Visma auttaa yrityksiä ja julkishallintoa kehittymään ja kasvamaan. Suomessa Visma koostuu useasta pienestä ja keskisuuresta yrityksestä. Ainutlaatuisen organisaatiorakenteemme ansiosta toimimme lähellä paikallisia asiakkaitamme ja samalla jaamme maailmanluokan osaamista organisaation sisällä.

Visman kasvutarinassa yhdistyykin kaksi puolta: suuren ohjelmistotalon vaikuttavuus ja pienten tiimien ketteryys. Työllistämme tällä hetkellä Suomessa yli 1400 osaajaa ja palvelemme yli 100 000 asiakasta. Huipputiimimme ovat luoneet useita suomalaisten arkea ja työtä mullistavia ratkaisuja, joiden myötä meistä on kasvanut Suomen suurimpiin kuuluva ohjelmistotalo. Asiantuntijamme pääsevät koostamme huolimatta loistamaan itsenäisissä ja pienissä yksiköissä, aina lähellä asiakasta. Meillä tulet osaksi yhteisöä, jossa on vapaus kehittyä ja kehittää parempia ratkaisuja joka ikinen päivä.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin rooleihin eri puolille Vismaa. Olit sitten kokeneempi asiantuntija tai tulevaisuuden osaaja, meiltä löytyy varmasti mielenkiintoisia tehtäviä juuri sinulle. Mikäli sinulla on draivia luoda uraa yhdessä Euroopan innostavimmista ohjelmistoyhtiöistä, tutustu avoimiin tehtäviimme ja tule osaksi kasvutarinaamme!

Yhteystiedot

  • Puhelin +358107783730
  • Käyntiosoite Villimiehenkatu 10, 53100, Lappeenranta
  • Postiosoite Villimiehenkatu 10, 53100, Lappeenranta
  • Työnantajan verkkosivut vismasolutions.com

Tutustu työnantajaan Visma

Avoimet työpaikat
Visma on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus. Vuonna 2022 liikevaihto oli 104 262 165,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Lappeenranta ja käyntiosoite VILLIMIEHENKATU 10, 53100, LAPPEENRANTA. Visma käyttää y-tunnusta 1967543-8.