VISIO Health HR Oy logo

VISIO Health HR Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii. Kun olet työsuhteessa meihin, olet osa Vision porukkaa, joka pitää huolen toisistaan. Et jää koskaan yksin huoliesi kanssa ja me teemme kaikkemme, ettei niitä ylipäänsä tule.

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Työtehtäviä on tarjolla ympäri Suomen monipuolisesti niin lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille kuin hoiva-avustajille. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Me Visiolla tarjoamme sinulle juuri omien toiveidesi ja jaksamisesi kannalta parhaan työpaikan.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358405366881
  • Käyntiosoite Vallikallionkatu 1, 02650, Espoo
  • Postiosoite Vallikallionkatu 1, 02650, Espoo
  • Työnantajan verkkosivut www.visiohealth.fi
Avoimet työpaikat
VISIO Health HR Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työnvälitystoiminta. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite VALLIKALLIONKATU 1, 02650, ESPOO. VISIO Health HR Oy käyttää y-tunnusta 3303350-3. Työnantajalla on tällä hetkellä 10 avointa työpaikkaa Oikotiellä.