Värväämö Group Oy logo

Värväämö Group Oy - Tietoa työnantajasta

Värväämö Group Oy

Tietoa työnantajasta

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden alojen työpaikkoja tarjolla.

Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.
Lisätietoja meistä löydät www.varvaamo.fi

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Aurakatu 10 B, 20100, Turku
  • Postiosoite Aurakatu 10 B, 20100, Turku
  • Työnantajan verkkosivut varvaamo.com
Avoimet työpaikat
Värväämö Group Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2021 liikevaihto oli 1 058 739,00 euroa. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 2 114,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Turku ja käyntiosoite AURAKATU 10 B, 20100, TURKU. Värväämö Group Oy käyttää y-tunnusta 2781428-2. Työnantajalla on tällä hetkellä 52 avointa työpaikkaa Oikotiellä.